Charles Huijbers vertelt in het programma Spo(r)tlicht over zijn passie.
Charles Huijbers vertelt in het programma Spo(r)tlicht over zijn passie.

Charles Huijbers centraal in Spo(r)tlicht

  Sport

Op Peel en Maas TV is komende zaterdag een nieuwe uitzending van het programma Spo(r)tlicht te zien. Dit keer staat centraal Charles Huijbers.

Huijbers geeft lessen zelfverdediging, in combinatie met krav maga en jiujitsu. Met deze trainingen wil Charles Huijbers mensen helpen het veilige gevoel terug te krijgen én meer zelfvertrouwen geven. Aanvang: 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zondag 18.00 uur). In het programma Spo(r)tlicht wordt een (top)sporter uit de gemeente Venray geportretteerd. Zowel de sporter zelf als mensen uit zijn directe omgeving zoals familie, trainer, teamgenoten en concurrenten komen in dit programma aan het woord. Spo(r)tlicht geeft als het ware 'een kijkje in de keuken' van het leven van de sporter. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Van den Munckhof BV. De presentatie is in handen van Evelien van der Zwaan. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten