SVOC'01 sluit eerste helft af als koploper

Sport Fotoalbums

De korfbalsters van SVOC'01 sluiten de eerste helft van de veldcompetitie af als koploper in de overgangsklasse.

Op eigen veld won de ploeg uit Oirlo/Castenray na een moeizame eerste helft toch nog met 12-7 van VIOS. In de rust keek SVOC'01 tegen een 3-4 achterstand aan. Na de thee speelde de thuisploeg veel scherper en liep na vloeiende combinaties en mooie doelpunten uiteindelijk uit naar een verdiende zege.

De korfbalsters van Oranje Wit behaalden in de hoofdklasse een 11-9 overwinning op Odio. In de eerste klasse C verloor Merselo op eigen veld van Flash: 5-13. Topklasser De Peelkorf kwam niet in actie. De korfbalsters uit de gemeente Venray gaan zich nu voorbereiden op de zaalcompetitie. Foto's Henk Lammen.