Venray O17 verliest finale nacompetitie

Sport Fotoalbums

De voetballers van SV Venray JO17 verloren zaterdag de finale van de nacompetitie om een plek in de vierde divisie.

Op sportpark De Wieën won Margriet O17 uit Oss met 1-2 en verzekerde zich daarmee van tenminste nog een seizoen in deze landelijke divisie. In de eerste helft domineerde Venray maar kon het overwicht niet in doelpunten uitdrukken. Sterker nog, in blessuretijd scoorde Margriet tweemaal en ging met een 0-2 voorsprong rusten. In de tweede helft kwam Venray terug tot 1-2 door een treffer van Siem de Bruijn, maar wist uiteindelijk niet meer langszij te komen. "We waren de bovenliggende partij, maar konden het karwei helaas niet afmaken", aldus een teleurgestelde coach Ted Strous na afloop. Foto's Henk Lammen.