Verlies hockeyteams Venray

Sport Fotoalbums

De hockeysters van Venray (foto) verloren zondag de thuiswedstrijd, het een na laatste duel van dit seizoen, van kampioen Venlo.

De gasten waren met 0-3 te sterk voor de thuisploeg, die halverwege de wedstrijd al tegen een 0-2 achterstand aankeek. Ook in de tweede helft bleef kampioen Venlo de betere ploeg en kwam Venray er niet aan de pas. Op de zege van de gasten viel weinig af te dingen.

De hockeyers van Venray verloren  zondag de uitwedstrijd in de derde klasse tegen het lager op de ranglijst geklasseerde Nuth. De gasten uit Venray waren nipt een maatje te klein voor de thuisploeg: 4-3. Venray nam in de eerste helft een voorsprong van 2-3, maar wist die in het tweede deel van het spannende duel niet vast te houden. Nuth wist met twee doelpunten alsnog de winst te pakken. Doelpunten Venray: John Jongeneel, Jesper Arts en Cornfiel Kroon jr. Foto's Henk Lammen.