Verlies Oostrum, winst Leunen

Sport

Koploper Oostrum verliest

Oostrum verloor de inhaalwedstrijd in Grubbenvorst tegen runner-up GFC'33 met 2-0 in de vierde klasse E. Ondanks de nederlaag behouden de rood-witten de leidende positie. In de openingsminuten misten beide teams een dikke kans om op voorsprong te komen. Na de doelpuntloze eerste helft nam GFC'33 vlak na de hervatting de leiding: 1-0. Oostrum joeg daarna tevergeefs op de 1-1 gelijkmaker. Diep in de blessuretijd viel nog de 2-0.

Alweer zege voor Leunen

Leunen is door de 2-0 thuiszege op Meterik een heel eind uit de problemen in de vierde klasse E. De oranje-witten boekten hun derde zege in vier duels. In de eerste helft werd niet gescoord. Na de pauze speelde Leunen feller en al vrij snel nam de thuisploeg de leiding door een treffer van Pim Weijs: 1-0. Meterik kwam opzetten maar Leunen hield stand. Het duel werd vijf minuten onderbroken vanwege onweer. In de extra tijd besliste jeugdspeler Mees Claessens het duel: 2-0.