Voormalige topturnster Verona van de Leur maakt nu carrière in de erotische industrie.
Voormalige topturnster Verona van de Leur maakt nu carrière in de erotische industrie.

Verona van de Leur hoofdgast sportgala

Sport

Het Peel en Maas TV Sportgala Venray krijgt dit jaar als thema College Tour, naar het televisieprogramma waarin het publiek vragen stelt aan een prominente gast.

De hoofdgast van de Venrayse sportgala is Verona van de Leur. De voormalige topturnster en Nederlandse sportvrouw van het jaar maakt de laatste jaren carrière als onderneemster in de erotische industrie. Het sportgala vindt plaats op maandagavond 18 december in Zaal Zeven, de (feest)zaal van hotel Asteria. De kaartverkoop start eind november. Maurice Ambaum, voorzitter van Sportgala Venray, is verheugd met de komst van Verona van de Leur. "Voor het format van een College Tour heb je een bekende en spraakmakende gast nodig. Verona van de Leur is het allebei. Ze was ooit vijfde op het WK turnen, behaalde goud in de wereldbekerfinale, ze won meerdere keren zilver op het EK, en ze was sportvrouw van het jaar. Na haar turncarrière maakte ze een bijzondere overstap naar de erotische industrie. Ze runt haar eigen bedrijf, is model, gaf haar biografie uit en speelt mee in films. Kortom: genoeg ingrediënten voor een boeiend interview. Verona van de Leur zal op het podium worden geïnterviewd én het publiek wordt uitgenodigd om vragen aan haar te stellen."

Tijdens het Peel en Maas TV Sportgala Venray worden de prijzen voor sportman, sportvrouw, sportteam, sporttalent, sporter met een beperking, trainer/coach en vrijwilliger van het jaar 2017 uitgereikt. Daarnaast wordt ook de breedtesportprijs van de gemeente Venray toegekend. De genomineerden worden donderdag 23 november bekendgemaakt. Een week later, op 30 november, start de kaartverkoop voor het sportgala. Kaartjes kosten 6.50 euro, inclusief een consumptie.


Uit de krant