Afbeelding

Zege volleybalsters ActiveRooy

Sport

De volleybalsters van ActiveRooy behaalden in de derde divisie B een knappe zege in de uitwedstrijd tegen Flamingo's '56 2: 2-3.

De thuisploeg pakte de eerste set met 25-19. De Venrayse volleybalsters kwamen vervolgens op gelijke hoogte: 22-25. Nadat Flamingo's '56 opnieuw een voorsprong nam door de derde set te winnen (25-21), trok ActiveRooy de stand weer gelijk: 20-25. De goed spelende gasten pakten de winst door de vijfde en beslissende set in hun voordeel te beslissen: 9-15. Speelster Marleen Oudenhoven (foto) viel door een ongelukkige botsing vroegtijdig uit. Met vijf hechtingen in het hoofd kon zij weer naar Venray terugkeren. Door de winst van ActiveRooy delen beide ploegen nu de laatste plaats.

Foto archief Peel en Maas: Henk Lammen.

Verlies volleyballers

De volleyballers van ActiveRooy leden in de promotieklasse D een royale 4-0 nederlaag in de uitwedstrijd tegen VC Hero.

De ernstig gehavende gasten, drie vaste waarden van heren 1 waren aangevuld met spelers van het tweede team, werden in de eerste set weggevaagd: 25-9. In de drie volgende sets gaven de Venrayse volleyballers goed partij, maar moesten telkens het onderspit delven: 25-20, 25-16 en 25-18. Door de nederlaag staat ActiveRooy nu voorlaatste.

Uit de krant