Afbeelding

Handbalsters Manual knokken zich naar zege

Sport

De handbalsters van Manual wonnen zaterdagavond met 23-18 van Meos 2. Met de zege herstelde Manual zich van de nederlaag van een week eerder tegen De Sprint 2 (20-23).

Manual begon sterk aan het duel in de tweede klasse. Dat kwam door goed en snel samenspel van de handbalsters. Meos maakte het in de eerste helft nog even spannend, maar Manuel stond bij rust op voorsprong: 10-8.

Ook in de tweede helft had Manual het beste van het spel. De verdediging stond sterk en Meos kwam moeilijk tot scoren. De Venrayse ploeg kon de voorsprong vasthouden en over de streep trekken. Volgende week staat er geen wedstrijd op het programma voor de handbalsters.

De doelpunten werden gemaakt door Joy Jakobs (9), Ankie Billekens (7), Jonna Kessels (4), Maaike Lipman, Jantine Rongen en Marcia Geurts.