Tweede zege Oranje Wit

Oranje Wit was zondag in de hoofdklasse een maatje te groot voor Klimroos. De ploeg uit Leunen won het uitduel met  ruime cijfers: 6-12 (1-5).

De gasten begonnen sterk aan de wedstrijd en  liepen in de eerste helft in rap tempo uit naar een 0-4 en 1-5 voorsprong. In de tweede helft werd het meteen 1-6, waarna een fase volgde waarin door Oranje Wit veel kansen werden gemist. Klimroos kwam terug tot 4-7, maar de zege van Oranje Wit kwam nooit in gevaar. Doelpunten Oranje Wit:  Aniek Drabbels (3), Maureen Drabbels (3), Dionne Drabbels (3), Kim Hendrix, Jessica Klaassens en Mandy Litjens. Volgende week speelt Oranje Wit thuis tegen Heumen, dat net als Oranje Wit met twee overwinningen aan de competitie is begonnen.