TOP Limburg naar EK Youth | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Fotoalbums

TOP Limburg naar EK Youth

  Sport

Een selectieteam van B-spelers uit Noord- en Midden-Limburg speelde dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen een combinatieteam van de Venlose Hockey Club (VHC). Het eerste team van de Venlonaren, aangevuld met jeugdspelers, won uiteindelijk met 9-1.

In het TOP Limburg-team, gecoacht door Venraynaar Michael Deeks, zijn vijf B-spelers van Hockeyclub Venray geselecteerd. "Dit team speelt eind augustus tijdens het EK Youth voor jongens B-teams in Amstelveen. Dit toernooi vindt gelijktijdig plaats met het Europees kampioenschap hockey voor mannen en vrouwen", aldus Deeks. Tijdens het EK side event gaat TOP Limburg de strijd aan met internationale topteams uit diverse Europese landen, waaronder Havestehuder Hamburg, Dragons Antwerpen en Victoria Rotterdam. De Limburgse ploeg ontving een wildcard voor het toernooi na enkele geslaagde wedstrijden van jongens B van de Topklas Hockey van het Valuascollege in Venlo, tijdens hun trainingskamp in Barcelona afgelopen juni. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten