Clubkampioenschappen St. Christoffel | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Fotoalbums

Clubkampioenschappen St. Christoffel

  Sport

Marlou Bos in de dameswedstrijdgroep en Karsten Chi bij de heren wedstrijdgroep zijn de nieuwe clubkampioenen van GV St. Christoffel in sporthal De Wetteling.

Ruim 250 turners en turnsters uit zowel de wedstrijd als de recreantengroepen streden voor de medailles in hun niveau. In totaal werden tijdens deze clubkampioenschappen meer dan 115 medailles uitgereikt. Daarnaast werden turners en turnsters die het afgelopen seizoen tijdens NK's en LK's in de prijzen zijn gevallen nog extra in het zonnetje gezet. De clubkampioenschappen waren verdeeld over vier wedstrijdblokken. In Peel en Maas deze week alle uitslagen. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten