Logo peelenmaasvenray.nl
Fotoalbums

Tennistoernooi de Gagel van start

  Sport

Op de banen van tennisvereniging de Gagel Meerlo-Wanssum ging maandagavond voor de 35e keer het open tennistoernooi Personato van start.

Tot en met zaterdag strijden de deelnemers om een finaleplaats. Het toernooi wordt zondag afgesloten met de finalepartijen in de diverse categorieën. Voor wedstrijdleider Henriëtte Lensen, een van de toernooicommissieleden, is het de laatste keer dat zij op haar vertrouwde plekje in de kantine zit om de wedstrijden in goede banen te leiden. Lensen is vanaf het eerste uur betrokken bij dit toernooi. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten