Achtste editie Merseloop | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Achtste editie Merseloop

  Sport

Venraynaar Jan Poels (60) is een van de trouwe deelnemers aan de Merseloop. Poels geniet van de thuiswedstrijd: "Het is altijd gezellig om in jouw eigen gemeente te lopen. Veel bekenden, lekker na afloop kletsen. De Merseloop staat ieder jaar in mijn agenda."

In Merselo vindt dit jaar op zaterdag 24 juni voor de achtste maal de stratenloop Merseloop plaats. Aanmelden, start en finish zijn in het centrum van Merselo bij café Den Tommes. Parkeren en douchen zijn mogelijk bij Sportpark de Vloet. Het parcours gaat over verharde wegen in Merselo, inclusief kermisterrein, en voor de langere afstanden het landelijke buitengebied van Merselo. De wedstrijden starten om 18.00 uur voor de jeugd tot en met 6 jaar (400 meter) direct gevolgd door de prijsuitreiking. In Peel en Maas deze week een interview met Jan Poels. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten