Myrthe Moorrees was twee keer trefzeker in de topper tegen FC Twente. Foto: Nienke van der Tak.

Twee doelpunten Myrthe Moorrees

Voetbalster Myrthe Moorrees scoorde zaterdagavond in het uitduel met FC Twente twee keer voor PSV. De Venrayse centrale verdedigster won met het Eindhovense team met 3-4 van de thuisploeg. De Eindhovense doelpunten vielen voor rust, die van Twente na de thee. Myrthe Moorrees maakte er twee, waarvan de eerste uit een penalty.

Met vijf zeges op rij gaat PSV met een heerlijk gevoel de kampioenspoule in. PSV achterhaalde ADO Den Haag en staat nu derde. Daarnaast werd niet alleen op FC Twente maar ook vorige week in het thuisduel met  Ajax (1-0)  een psychologisch belangrijke overwinning geboekt door de ploeg van Moorrees. Op vrijdag 21 april begint PSV aan de eindstrijd om het landskampioenschap met de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De ploegen nemen de helft van de tot dusverre behaalde punten mee. Het team van  Moorrees gaat zich tevens opmaken voor de halve finale van het bekertoernooi. PSV speelt in het paasweekend de halve finale van het KNVB-bekertoernooi. De thuiswedstrijd tegen Heerenveen is vastgesteld op zaterdag 15 april om 14.30 uur op De Herdgang in Eindhoven.