Kousounis weg bij vrouwen SSS'18 | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Christos Kousounis heeft SSS'18 per direct verlaten. Foto: archief Peel en Maas.
Christos Kousounis heeft SSS'18 per direct verlaten. Foto: archief Peel en Maas.

Kousounis weg bij vrouwen SSS'18

  Sport

Christos Kousounis (49) is weg bij SSS'18. De trainer en de Overloonse voetbalvereniging  hebben donderdagavond besloten te breken. 'De visie van de trainer sluit niet aan bij die van de groep', zo meldt het bestuur in een persbericht.

De Griek was bezig aan zijn eerste seizoen bij de  vrouwen van SSS'18. Behalve Kousounis zijn de assistenten Patrick Ox en Wim Slijkhuis ook per direct opgestapt bij de eersteklasser uit Overloon. Het boterde al langere tijd niet tussen de coach en een deel van de spelersgroep. SSS'18 staat met vier punten laatste in de eerste klasse D. De trainer hield onlangs met zijn selectie een crisisoverleg, maar dat klaarde de lucht niet.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten