Geflatteerde nederlaag Oranje-Wit | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Geflatteerde nederlaag Oranje-Wit

  Sport

Oranje Wit ging  in de hoofdklasse D ietwat geflatteerd onderuit tegen het hoger op de ranglijst geklasseerde Altior uit Heeswijk-Dinther: 13-10.

De gasten uit Leunen zeker niet de mindere van de veel met snijballen spelende thuisploeg, maar trokken uiteindelijk toch aan het kortste eind. Halverwege het duel tussen twee teams die qua niveau aan elkaar gewaagd waren was de stand in evenwicht (5-5). Doelpunten Oranje-Wit: Dionne Drabbels (3), Maureen Drabbels (2), Jessica Klaassens (2), Aniek Drabbels, Janne Gellings, Carlijn Bonants.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten