Oostrum wint, Ysselsteyn periodekampioen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Oostrum won zondagmiddag tot vreugde van Ysselsteyn met 2-0 van DESO. Foto: Lotte Kamphuis.
Oostrum won zondagmiddag tot vreugde van Ysselsteyn met 2-0 van DESO. Foto: Lotte Kamphuis.

Oostrum wint, Ysselsteyn periodekampioen

  Sport

Oostrum heeft zich vlak voor de winterstop goed hersteld van twee nederlagen tegen de hekkensluiters in de vierde klasse F.

Thuis wonnen de rood-witten met 2-0 van DSV dat in de race  was voor de eerste periodetitel. Die gaat nu naar Ysselsteyn. Halverwege de eerste helft opende Marwin Hermans de score: 1-0. Op slag van rust werd Kenny Lommen gevloerd in de zestien: penalty. Hermans scoorde vanaf de stip: 2-0. Na rust drong DSV aan maar Oostrum hield stand.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten