Eerste zege voor Lake Valley | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Eerste zege voor Lake Valley

  Sport

In de topklasse D behaalden de zaalvoetballers van Lake Valley maandagavond de eerste zege van dit seizoen. In Nuth werd subtopper De Keelkampers met 4-6 verslagen.

Ondanks de winst blijft Lake Valley wel hekkensluiter. In de eerste helft creëerden de gasten voldoende kansen, maar wist vooralsnog niet te scoren. De thuisploeg toonde zich slagvaardiger en nam met vier treffers op rij afstand. In de slotfase kwam Lake Valley door twee treffers van Nahib El-zein terug en bracht de ruststand op 4-2. Na de pauze kwam Lake Valley door treffers van Billal Nouamani en Gregory Mardjani op gelijke hoogte. Senid Kukuljac maakte dankbaar gebruik van een overtalsituatie en scoorde de 4-5. De gasten bleven in ondertal vervolgens overeind, mede dankzij prima keeperswerk van Raymond Janssen die de geblesseerde Elian Coppus verving, waarna Samir El Ghoul met de zesde Venrayse treffer van de avond het duel definitief besliste.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten