Kasteelloop in Horst | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De Kasteelloop maakt zich op de voor de 24ste editie.
De Kasteelloop maakt zich op de voor de 24ste editie.

Kasteelloop in Horst

  Sport

Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray houdt op maandag 26 december, tweede kerstdag, voor de 24ste keer de Kasteelloop Horst.

Het evenement is uitgegroeid tot een sportieve wedstrijd voor sportieve en recreatieve lopers. De Kasteelloop begint om 10.00 uur met een trimloop voor jongens en meisjes tot en met 9 jaar over een kilometer en eindigt met de langste lopen over tien kilometer. Dit jaar is het parcours voor de beide langste afstanden aangepast naar een of twee af te leggen rondes. Voorinschrijven kan via www.inschrijven.nl tot en met zondag 18 december of tot een half uur voor de start van de gekozen afstand, bij het inschrijvingssecretariaat. De organisatie is in handen van Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray, email info@kasteelloop.nl of mobiel 06-13422794.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten