Trainingen jeugd Vlakwatercross | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Vorig jaar rende de schooljeugd over een besneeuwd parkoers. Foto: Rikus ten Brücke.
Vorig jaar rende de schooljeugd over een besneeuwd parkoers. Foto: Rikus ten Brücke.

Trainingen jeugd Vlakwatercross

  Sport

ATV Venray houdt op de zaterdagen 14 en 21 januari voor de jaarlijkse Vlakwatercross extra trainingen voor kinderen die willen deelnemen aan dit tweedaags evenement.

Op het parkoers in het bosgebied van Vlakwater worden deze extra trainingen gehouden en ze zijn bestemd voor jongens en meisjes die willen deelnemen op zaterdag 28 januari aan de Peel en Maas Scholierenlopen en/ of op zondag 29 januari aan de Jumbo-jeugdlopen. De start is beide dagen om 10.00 uur op het terrein achter het Perdstalgebouw bij Jong Nederland. De deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De trainingen staan onder leiding van trainers van ATV Venray. Meer informatie www.atvvenray.nl of e-mail info@atvvenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten