Ysselsteyn koploper na remise | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Ysselsteyn koploper na remise

  Sport

Ysselsteyn heeft in de vierde klasse F de koppositie overgenomen van DSV dat thuis met 2-3 van Meterik verloor. De Ysselsteyners bleven in Boxmeer tegen Olympia'18 op een 0-0 remise steken.

In de eerste helft ging het duel gelijk op met over en weer wat gevaarlijke momenten. Voetballend was Olympia'18 iets sterker, maar na de pauze waren de beste kansen voor de Ysselsteynse ploeg. Uiteindelijk was de 0-0 remise een terechte eindstand.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten