SVOC'01 wint topper | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

SVOC'01 wint topper

  Sport

In de overgangsklasse B won SVOC'01 de topper tegen Klimroos. In Hapert pakten de korfbalsters uit Oirlo/Castenray na een 8-7 achterstand bij rust met 10-12 de punten.

In de eerste helft liepen de gasten uit naar een 1-5 voorsprong, maar zagen de thuisploeg sterk terugkomen en de leiding nemen: 8-7. In de tweede helft pakte SVOC'01 twee doelpunten voorsprong (8-10) waarna Klimroos opnieuw sterk terug kwam en vijf minuten voor tijd de gelijkmaker scoorde: 10-10. In de slotminuten vond SVOC'01 nog twee keer de korf en won verdiend de topper. Voor SVOC'01 scoorden Rian Willems (4x), Sofie de Mulder (3x), Maartje Janssen en Astrid Classens (beiden 2x) en Inge Classens.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten