Punt SSS'18 tegen Geldrop | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
SSS'18 pakte zondag op het eigen sportpark De Raay een punt tegen Geldrop. Foto: Albert Hendriks.
SSS'18 pakte zondag op het eigen sportpark De Raay een punt tegen Geldrop. Foto: Albert Hendriks.

Punt SSS'18 tegen Geldrop

  Sport

Het tegen degradatie strijdende SSS'18 pakte zondagmiddag in de eerste klasse D een punt in het thuisduel met Geldrop: 2-2 (1-0).

De Overloonse ploeg kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt, uit een counter, van Paul Janssen. In de tweede helft scoorde Geldrop uit een corner de 1-1. Ruim 20 minuten voor tijd kwamen de gasten op 1-2. Vervolgens vielen er nog twee rode kaarten. Eerst werd Cas Rutten (na twee keer geel) van het veld gestuurd, waarna een paar minuten later ook een speler van Geldrop met direct rood van het veld werd verwezen. Vlak voor tijd scoorde Koen Verlinden uit een vrije trap de verdiende 2-2 gelijkmaker.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten