Korfbalsters Merselo nipt onderuit | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Korfbalsters Merselo nipt onderuit

  Sport

De korfbalsters van Merselo, uitkomend in de tweede klasse A, gingen zondag nipt onderuit tegen  het veel hoger op de ranglijst geklasseerde NAS. Merselo, dat uit drie duels pas een punt wist te vergaren, verloor in een fysiek duel met 9-10 van de gasten uit Beuningen.  

NAS begon sterk en leidde halverwege de wedstrijd met 2-4. In de tweede helft kwam de thuisploeg sterk terug, maar na een 9-9 tussenstand trok Merselo in de slotseconden toch nog ongelukkig aan het kortste eind door een doeltreffend afstandsschot van NAS: 9-10. Doelpunten Merselo: Jacqueline van Meijel (2), Aniek van den Heuvel (2), Marieke van Rheden, Angela Litjens, Nikky Zegers, Monique Janssen en Femke Claessens.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten