Verlies volleyballers ActiveRooy in Gennep | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Verlies volleyballers ActiveRooy in Gennep

  Sport

De volleyballers van ActiveRooy gingen zaterdag  in de promotieklasse C onderuit in de uitwedstrijd tegen Flamingo's'56 2. Het middenmootduel in Gennep eindigde in een 3-1 zege voor de thuisploeg, die goed aan de wedstrijd begon en de eerste twee sets verdiend won met 25-21 en 25-16.

Active Rooy herstelde zich vervolgens en wist de derde set in een bloedstollende slotfase in zijn voordeel te beslissen (27-29), maar dichterbij kwam de Venrayse ploeg niet. Het was Flamingo's dat de vierde set eenvoudig voor zich opeiste (25-14) en daardoor de wedstrijd met 3-1  won.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten