Volleybalsters ActiveRooy onderuit in vijf sets | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Volleybalsters ActiveRooy onderuit in vijf sets

  Sport

De volleybalsters  van ActiveRooy, uitkomend in de tweede divisie D, verloren zaterdagavond nipt het thuisduel met het hoger op de ranglijst geklasseerde VC Velden:  2-3.  

Het verlies was onnodig. Beide ploegen speelden erg wisselvallig, maar het waren uiteindelijk de gasten die aan het langste eind trokken.  ActiveRooy wist de tweede en de vierde  set te winnen, VC Velden pakte de eerste en derde set. De beslissende vijfde set eindigde in een ruime 9-15 zege voor de Veldense ploeg: Setstanden: 23-25, 25-12, 12-25, 25-20 en 9-15.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten