Dion Dreesens met estafetteteam zesde op WK | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Dion Dreesens met estafetteteam zesde op WK

  Sport

De Nederlandse estafettezwemmers, met Dion Dreesens uit Venray in de gelederen, behaalden bij het WK kortebaan In het Canadese Windsor in de finale van de 4x100 meter vrije slag de zesde plaats.

?Dion Dreesens uit Venray is met zijn 23 jaar de oudste van het piepjonge team dat in actie kwam op het WK . De Venraynaar zwom samen met Nyls Korstanje (17), Ben Schwietert (19) en Kyle Stolk (20) naar een tijd van 3.09,87, net boven het Nederlands record uit 2008. Het goud ging naar Rusland, Frankrijk pakte het zilver, Australië en de Verenigde Staten deelden de derde plaats.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten