Rode kaarten Thoone en Versteegen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Freek Thoone (foto) werd vrijdagavond van het veld gestuurd. Ook Niek Versteegen kreeg de rode kaart.
Freek Thoone (foto) werd vrijdagavond van het veld gestuurd. Ook Niek Versteegen kreeg de rode kaart.

Rode kaarten Thoone en Versteegen

  Sport

Achilles'29 verloor vrijdagavond het thuisduel in de Jupiler League met Volendam niet alleen met 0-6 (0-4), maar zag ook twee voetballers uit de gemeente Venray met een rode kaart het veld verlaten.

Zowel Freek Thoone uit Leunen als Niek Versteegen uit Venray werd door de scheidsrechter van het veld gestuurd. Aanvoerder Thoone zag voor de rust rood toen hij, bij een 0-3 achterstand, uit frustratie een Volendam-speler hard onderuit haalde. Invaller Niek Versteegen trapte in de 76ste minuut na en werd voor dat vergrijp ook van het veld verwezen.  Kevin van Kippersluis was de grote man aan Volendamse zijde met drie treffers. Hekkensluiter Achilles'29 eindigde het duel door de rode 'Venrayse' kaarten met negen man.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten