Uitnodiging Myrthe Moorrees voor trainingskamp Oranje | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Myrthe Moorrees (rechts op de foto) is opgeroepen voor Oranje. Foto: Nienke van der Tak.
Myrthe Moorrees (rechts op de foto) is opgeroepen voor Oranje. Foto: Nienke van der Tak.

Uitnodiging Myrthe Moorrees voor trainingskamp Oranje

  Sport

Voetbalster Myrthe Moorrees (21) is uitgenodigd voor een tweedaags trainingskamp met Oranje op de KNVB-campus in Zeist.

De Venrayse, die als middenveldster van PSV dit seizoen drie keer doeltreffend was en in Venray is genomineerd voor de titel Sportvrouw van het jaar, maakt deel uit van de trainingsgroep voor de eerste stage, die op 12 en 13 december plaatsvindt en bestaat uit speelsters die actief zijn in de Nederlandse competitie. 

De Oranjevrouwen gaan in het nieuwe jaar, van 16 tot en met 24 januari, op trainingskamp naar Spanje. Het elftal van bondscoach Van der Laan verblijft in La Manga en speelt twee oefenwedstrijden op Spaanse bodem.  Oranje is van 1 tot en met 8 maart 2017 tevens actief op de Algarve Cup in Portugal. De Nederlandse voetbalsters zijn in voorbereiding op het Europees kampioenschap, dat in 2017 voor het eerst in de historie in Nederland wordt gehouden. Zestien teams, waaronder Oranje, komen van 16 juli tot en met 6 augustus op dit EK in actie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten