Ron Spruit blijft trainer Oostrum | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Ron Spruit blijft trainer Oostrum

  Sport

Ron Spruit blijft ook in het seizoen 2017-2018 hoofdtrainer van SV Oostrum. Het contract tussen de Oostrumse vierdeklasser en de Venrayse oefenmeester is met een jaar verlengd.

Ron Spruit is bezig aan zijn eerste seizoen bij Oostrum. Hij begon zijn trainersloopbaan bij de jeugd van Venray. Later had hij de dames en het tweede elftal van Venray onder zijn hoede. In 2011 debuteerde hij als hoofdtrainer bij Baarlo, waar hij drie jaar bleef.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten