Voetbalsters Venray onderuit in Someren | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Voetbalsters Venray onderuit in Someren

  Sport

De voetbalsters van Venray, uitkomend in de hoofdklasse B, verloren zondag het uitduel met het lager op de ranglijst geklasseerde Someren.

De wedstrijd eindigde in 3-2 zege voor de thuisploeg, die de gasten uit Venray door een goal van Myrthe van de Laar in de eerste helft de leiding zagen pakken. Venray was in de eerste helft de betere ploeg, maar kon dat niveau in de tweede helft niet vasthouden en zag Someren profiteren van het slordige spel van de rood-witten en de drie punten in eigen  huis houden. Bij een 2-1 achterstand kopte Marieke Janssen uit een corner de 2-2 gelijkmaker binnen. Volgende week besluit Venray de eerste competitiehelft met een thuiswedstrijd tegen Fortuna Wormerveer. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten