Voetbalsters Venray onderuit in Someren

De voetbalsters van Venray, uitkomend in de hoofdklasse B, verloren zondag het uitduel met het lager op de ranglijst geklasseerde Someren.

De wedstrijd eindigde in 3-2 zege voor de thuisploeg, die de gasten uit Venray door een goal van Myrthe van de Laar in de eerste helft de leiding zagen pakken. Venray was in de eerste helft de betere ploeg, maar kon dat niveau in de tweede helft niet vasthouden en zag Someren profiteren van het slordige spel van de rood-witten en de drie punten in eigen  huis houden. Bij een 2-1 achterstand kopte Marieke Janssen uit een corner de 2-2 gelijkmaker binnen. Volgende week besluit Venray de eerste competitiehelft met een thuiswedstrijd tegen Fortuna Wormerveer.