Venray op zaterdag | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Archieffoto Peel en Maas.
Archieffoto Peel en Maas.

Venray op zaterdag

  Sport

De wedstrijd Venray-SC Susteren is een dag vervroegd in de eerste klasse D. Het duel begint zaterdag 3 december om 19.30 uur op sportpark De Wieën.

In december beginnen vrijwel alle duels zondag om 14.15 uur. Op verzoek van de scheidsrechters is de aftrap een kwartier eerder vanwege de vroeg invallende duisternis. Clubs met een verlicht hoofdveld kunnen wel om 14.30 uur beginnen. Zoals Volharding komende zondag thuis tegen Deurne.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten