Forse nederlaag voetbalsters SSS'18 | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Forse nederlaag voetbalsters SSS'18

  Sport

De voetbalsters van SSS'18, strijdend tegen degradatie in de eerste klasse D,  gingen hard onderuit in het uitduel met VDZ.

De wedstrijd in Arnhem eindigde in eclatante 6-0 zege voor de thuisploeg, die een maatje te groot was voor de gasten, snel  in de eerste helft uit een corner op een 1-0 voorsprong kwam en vervolgens vlak voor de rust de 2-0 scoorde. Dat was het breekpunt in de wedstrijd, want in de tweede helft werden de gasten uit Overloon van het kastje naar de muur gestuurd door VDZ. "Ik word hier niet vrolijk van", zegt trainer-coach Christos Kousounis van SSS'18. "We komen op dit moment zowel aanvallend als verdedigend gewoon kwaliteit tekort."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten