Van Gerven: "Leerzame week" | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Van Gerven: "Leerzame week"

  Sport

In de eliteronde om de Uefa futsalcup verloor Hamburg Panthers zaterdag ook zijn laatste wedstrijd met ruime cijfers. Araz Naxcivan, de kampioen van Azerbeidzjan en nummer zes van Europa, was met 5-1 te sterk voor het team van de Venrayse zaalvoetbalcoach Jos van Gerven en zijn assistent Frank Brands uit Overloon. Halverwege het duel stond de Duitse kampioen al met 4-0 achter.

In het eerste duel leed Hamburg Panthers tegen de Russische kampioen en Champions League-winnaar TTG-Ugra Yugorsk een 4-0 nederlaag. De tweede wedstrijd, tegen het organiserende Nacional Zagreb (Roemenie), ging met 11-1 verloren. De Hamburgse ploeg was na  twee nederlagen al uitgeschakeld in de strijd om de Uefa futsalcup. Alleen de nummer een van de vierkamp, TTG-Ugra Yugorsk, gaat door naar de finaleronde in april. "We hebben een leerzame week achter de rug tegen Europese topteam. Over het vertoonde spel in de laatste en de eerste wedstrijd kunnen we tevreden zijn", blikt Jos van Gerven terug. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten