Zware nederlaag Hamburg Panthers | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Zware nederlaag Hamburg Panthers

  Sport

In de eliteronde om de Ueaf futsalcup verloor Hamburg Panthers donderdagavond met royale cijfers van het organiserende Nacional Zagreb (Roemenie): 11-1.

Het team van de Venrayse zaalvoetbalcoach Jos van Gerven en zijn assistent Frank Brands uit Overloon stond bij rust al met 4-1 achter. "We zijn weggespeeld tegen een bijzonder sterke tegenstander. Het is nu zaak om de schade te herstellen voor de laatste wedstrijd", aldus Van Gerven. "Het is gewoon een heel slechte prestatie", vult Brands aan. In het eerste duel verloor Hamburg Panthers woensdagavond van de Russische kampioen en Champions League-winnaar TTG-Ugra Yugorsk (4-0). Zaterdagavond staat de laatste wedstrijd tegen Araz Naxcivan (Azerbeidzjan) op het programma. De Duitse kampioen is door de twee nederlagen nu al uitgeschakeld in de strijd om de Uefa futsalcup. Alleen de nummer een van de vierkamp gaat door.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten