Lake Valley verliest in laatste minuut | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Lake Valley verliest in laatste minuut

  Sport

De zaalvoetballers van Lake Valley verloren maandagavond in Roermond in de topklasse met het kleinst mogelijke verschil van TZR Fermonia Boys 2: 5-4.

Na een 2-0 achterstand knokten de gasten uit Venray zich nog voor de pauze terug. Via treffers van Yilmaz Durgun en Gert-Jan Spee gingen beide ploegen met een gelijke stand rusten: 2-2. Na de thee nam de thuisploeg opnieuw een voorsprong van twee treffers (4-2), maar toonde Lake Valley veerkracht. Door treffers van Billal Nouamani en Samir el Ghoul trokken de gasten in de slotminuten de stand weer gelijk: 4-4. In de allerlaatste minuut scoorde Fermonia Boys de vijfde treffer van de avond en behield de punten in eigen huis. "Heel jammer", aldus coach Frank Brands. "Een punt hadden we zeker verdiend. Het is zuur dat je in de allerlaatste minuut alsnog verliest."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten