Lake Valley verliest in laatste minuut

De zaalvoetballers van Lake Valley verloren maandagavond in Roermond in de topklasse met het kleinst mogelijke verschil van TZR Fermonia Boys 2: 5-4.

Na een 2-0 achterstand knokten de gasten uit Venray zich nog voor de pauze terug. Via treffers van Yilmaz Durgun en Gert-Jan Spee gingen beide ploegen met een gelijke stand rusten: 2-2. Na de thee nam de thuisploeg opnieuw een voorsprong van twee treffers (4-2), maar toonde Lake Valley veerkracht. Door treffers van Billal Nouamani en Samir el Ghoul trokken de gasten in de slotminuten de stand weer gelijk: 4-4. In de allerlaatste minuut scoorde Fermonia Boys de vijfde treffer van de avond en behield de punten in eigen huis. "Heel jammer", aldus coach Frank Brands. "Een punt hadden we zeker verdiend. Het is zuur dat je in de allerlaatste minuut alsnog verliest."