Volharding pas laat naar bekerzege | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Volharding pas laat naar bekerzege

  Sport

Volharding wist in het bekerduel met vierdeklasser Bavos pas in het slotkwartier de overwinning (0-2) veilig te stellen.

De Vierlingsbeekse eersteklasser speelde in Bakel in een te laag tempo om het de thuisclub erg lastig te maken. Bavos kon daardoor heel lang stand houden. Uiteindelijk was het Tim Brouwer die in de 74e minuut de score openbrak: 0-1. Zes minuten voor tijd bepaalde Marc van Rens de eindstand op 0-2.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten