Verlies volleyballers ActiveRooy in Sittard | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Verlies volleyballers ActiveRooy in Sittard

  Sport

De volleyballers van ActiveRooy gingen zaterdagavond in de promotieklasse C onderuit tegen het hoger op de ranglijst geklasseerde VC Sittardia: 3-1.

De gasten uit Venray wonnen de eerste set met goed volleybal verdiend met 19-25. Vervolgens nam de thuisploeg het heft in handen. Ondanks het kranige verweer van ActiveRooy vielen de volgende drie spannende sets steeds in het voordeel van de Sittardse formatie uit: 25-18, 25-23, 25-21. Dat de ploegen aan elkaar gewaagd waren, blijkt ook wel uit de totaalscore (Sittardia 94, ActiveRooy 87).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten