Verdiende uitzege voetbalsters Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Verdiende uitzege voetbalsters Venray

  Sport

De voetbalsters van Venray wonnen zondag in de hoofdklasse B het uitduel met de Venlose laagvlieger Venlosche Boys: 2-3.

De gasten wonnen verdiend, maar keken in de eerste helft wel tegen een snelle 1-0 achterstand  aan. Vervolgens zetten Nadieh van den Eijden en Myrthe van de Laar het vlot combinerende Venray nog voor de rust op een terechte 1-2 voorsprong. In de tweede helft bleven de gasten de betere ploeg en maakte Marieke Janssen de 1-3.  Tien minuten voor tijd  kwam Venlosche Boys, nadat Venray meerdere kansen op de 1-4 had gemist, nog terug tot 2-3. Op de zege voor Venray viel niets af te dingen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten