Oranje Wit begint met verlies | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Erwin Dijkstra stopt na dit seizoen als hoofdcoach van Oranje Wit. Foto: Henk Lammen.
Erwin Dijkstra stopt na dit seizoen als hoofdcoach van Oranje Wit. Foto: Henk Lammen.

Oranje Wit begint met verlies

  Sport

Oranje Wit was in de hoofdklasse een maatje te klein voor Prinses Irene: 20-11 (13-5). De gasten uit Leunen kregen in de eerste helft veel kansen tegen de ploeg uit Nistelrode, maar richtten vervolgens vaak niet zuiver genoeg.

Prinses Irene was trefzekerder en zag de zege, hoewel Oranje Wit in de tweede helft beduidend beter in de wedstrijd zat, vanwege de in de eerste helft opgebouwde ruime voorsprong nooit meer in gevaar komen. Doelpunten Oranje Wit: Dionne Drabbels (4), Janne Gellings (2), Carlijn Bonants (2), Maureen Drabbels, Nathalie Loenen en Jessica Klaassens.

Bij Oranje Wit neemt hoofdcoach Erwin Dijkstra aan het eind van het seizoen afscheid. Hij is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen. Dijkstra neemt een jaar rust en gaat dus ook niet bij een nieuwe club aan de slag.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten