Erwin Dijkstra stopt na dit seizoen als hoofdcoach van Oranje Wit. Foto: Henk Lammen.

Oranje Wit begint met verlies

Oranje Wit was in de hoofdklasse een maatje te klein voor Prinses Irene: 20-11 (13-5). De gasten uit Leunen kregen in de eerste helft veel kansen tegen de ploeg uit Nistelrode, maar richtten vervolgens vaak niet zuiver genoeg.

Prinses Irene was trefzekerder en zag de zege, hoewel Oranje Wit in de tweede helft beduidend beter in de wedstrijd zat, vanwege de in de eerste helft opgebouwde ruime voorsprong nooit meer in gevaar komen. Doelpunten Oranje Wit: Dionne Drabbels (4), Janne Gellings (2), Carlijn Bonants (2), Maureen Drabbels, Nathalie Loenen en Jessica Klaassens.

Bij Oranje Wit neemt hoofdcoach Erwin Dijkstra aan het eind van het seizoen afscheid. Hij is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen. Dijkstra neemt een jaar rust en gaat dus ook niet bij een nieuwe club aan de slag.