Handbalsters nipt onderuit | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Handbalsters nipt onderuit

  Sport

De handbalsters van Manual gingen zondag in de tweede klasse onderuit tegen Blerick 2. Het uitduel eindigde in een nipte 16-14 nederlaag voor de gasten uit Venray.

Manual, dat halverwege het duel tegen een 8-5 achterstand aankeek, kwam goed uit de startblokken, maar liep vervolgens continu achter de feiten aan en verloor in de strijd om de titel dure punten. Doelpunten Manual: Maaike Lipman (6), Jonna Kessels (4), Joy Jakobs (3) en Marcia Geurts.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten