Logo peelenmaasvenray.nl

Venray loot Boekel Sport

  Sport

De drie voetbalclubs uit de regio Venray die nog in het bekertoernooi zitten, lootten maandagavond alle drie een uitwedstrijd in de derde ronde.

Venray gaat zondag 20 november op bezoek bij derdeklasser Boekel Sport, dat BVV'27 in de tweede ronde uitschakelde. Volharding speelt de uitwedstrijd tegen vierdeklasser Bavos in Bakel. Vierdeklasser Oostrum treft het niet. De rood-witten spelen uit tegen eersteklasser ZSV in Zeilberg.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten