De Meulebeek winnaar schoolbowlen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De winnende school De Meulebeek uit Oostrum met de Hennie Hoeijmakers-wisseltrofee.
De winnende school De Meulebeek uit Oostrum met de Hennie Hoeijmakers-wisseltrofee.

De Meulebeek winnaar schoolbowlen

  Sport

Basisschool De Meulebeek uit Oostrum is winnaar geworden van de 36e editie van het jaarlijkse schoolbowlingtoernooi voor basisscholen in de gemeente Venray, dat traditioneel op de dinsdag in de herfstvakantie plaatsvindt.

Maar liefst 282 kinderen van de groepen 6, 7 en 8 van twaalf scholen werden onderverdeeld in 40 groepen. De Meulebeek toonde zich vooral slagvaardig in groep 8, waar de basis werd gelegd voor het winnen van de Hennie Hoeijmakers-wisseltrofee, die in handen was van De Meent uit Leunen. Donderdag in Peel en Maas meer informatie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten