Zondag derby SSS'18-Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Zondag derby SSS'18-Venray

  Sport

Zondagmiddag om 14.30 uur staat op sportpark De Raay in Overloon de derby SSS'18 tegen Venray op het programma in de eerste klasse D. Het is de derde competitiederby ooit tussen beide buren aan weerszijden van de provinciegrens.

De primeur was een jaar geleden, op zaterdag 31 oktober 2015, in Venray. Het was eveneens in de achtste wedstrijdronde. De rood-witten wonnen voor 1200 toeschouwers met 3-2. Voor de derby stond SSS'18 met acht punten nog boven Venray dat toen zes punten had. Door de derbywinst passeerde de Venrayse ploeg de Overloners op de ranglijst. Een jaar later staat Venray er met negen punten iets beter voor. SSS'18 verzamelde tot nu slechts drie punten, uit evenzoveel gelijke spelen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten