Venray wint na penalty's | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Venray wint na penalty's

  Sport

Venray heeft na strafschoppen de derde bekerronde bereikt. De uitwedstrijd tegen DAW eindigde in Schaijk in een 3-3 gelijkspel.

Venray trad met enkele invallers aan. Armend Shala opende al vroeg de score (0-1) en Bram Kersten verdubbelde de voorsprong: 0-2. Voor rust kwam DAW op 1-2. Na de pauze scoorde Armend Shala de 1-3. Maar de thuisploeg wist nog op gelijke hoogte te komen: 3-3. In de strafschoppenserie schoot Venray vijf keer raak terwijl keeper Dirk van Enckevort een penalty stopte.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten