De Peelkorf fysiek onderuit | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

De Peelkorf fysiek onderuit

  Sport

In het duel tussen de nummers twee en drie in de hoofdklasse behield Altior de punten in eigen huis tegen De Peelkorf: 14-9 (8-5).

De scheidsrechter liet zondag veel toe en Altior profiteerde hier het meest van. De Ysselsteynse korfbalsters hadden geen antwoord op het fysieke spel van de thuisploeg en incasseerden een nederlaag. "Jammer, dit doet pijn", aldus coach Joop Ouderland van De Peelkorf. Voor zijn ploeg scoorden Lisa Verlijsdonk (5x), Linda Verlijsdonk, Rozan Romme, Tina Janssen en Marly van Asten de doelpunten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten