Eindelijk weer winst volleybalsters Set Up | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Eindelijk weer winst volleybalsters Set Up

  Sport

Na enkele magere weken wonnen de volleybalsters van Set Up zaterdagavond in de eerste klasse met maximale cijfers van Avance 2: 4-0.

In sporthal 't Brugeind in Meerlo imponeerde de thuisploeg met een goede passing en prima servicedruk. De vier sets werden dan ook met royale cijfers gewonnen: 25-19, 25-9, 25-15 en 25-17. "Dit hadden we echt nodig", aldus speelster Mirthe Brands na afloop. "Na enkele mindere weken hebben we nu gelukkig vijf punten binnen."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten