Eerste zege volleybalsters ActiveRooy | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Eerste zege volleybalsters ActiveRooy

  Sport

De volleybalsters van ActiveRooy behaalden zaterdagavond hun eerste zege in de tweede divisie. In sporthal De Wetteling werd Havoc, de nummer voorlaatst, met 3-2 verslagen.

De eerste set ging nog naar de gasten (24-26), waarna de Venrayse ploeg met uitstekend spel en een prima servicedruk de volgende twee sets in de wacht sleepte: 25-22 en 25-21. In de vierde set speelde ActiveRooy zwak en ging met royale cijfers onderuit: 15-25. In de vijfde en beslissende set leek Havoc de partij naar zich toe te trekken. De thuisploeg kwam echter uit een kansloze positie (10-14) terug op wilskracht en won alsnog de set: 16-14. "Dit geeft een goed gevoel. Deze zege hadden we ook nodig", aldus speelster Femke Arts van de nieuwkomer in de tweede divisie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten