Revanche basketballers | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Revanche basketballers

  Sport

In sporthal De Wetteling namen de basketballers van Jumpers'76 revanche voor de nederlaag een week eerder tegen Tracks Parkstad uit Heerlen (76-53). In eigen huis was de Venrayse ploeg nu een maatje te groot voor de gasten: 81-60.

Bij de rust stond de uitstekend spelende thuisploeg al met vijf punten voor: 39-34. In het derde kwart besliste Jumpers'76 het duel definitief door uit te lopen naar naar een verschil van achttien punten. De topscorers aan Venrayse zijde waren Dirk Laurense (foto, 26 punten) en Jorik Wulterkens en Andrea Penco (beiden 16). Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten