Noa Janssen Limburgs jeugdkampioen golf | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Noa Janssen is Limburg jeugdkampioen golf.
Noa Janssen is Limburg jeugdkampioen golf.

Noa Janssen Limburgs jeugdkampioen golf

  Sport

De zestienjarige Venraynaar Noa Janssen is zondag op golfbaan Bleijenbeek Limburgs jeugdkampioen golf geworden in de hoogste categorie.  

Deze wedstrijd werd in het kader van de Limburg jeugd Trophy gespeeld. Dit is een tour van vier wedstrijden door het jaar heen tussen golfclubs in Limburg. Janssen speelt competitie voor de Peelse Golf, maar is ook lid van Golfclub Geijsteren. Teamgenoot Hidde Feenstra van de Peelse Golf werd tweede op het kampioenschap en het team van Bleijenbeek won de algemene Limburg Trophy.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten